Je bekijkt de reis...

Vietnam
a
A
6 februari 2014 11:30 | Door: Debbie
Wow heftig Merijn! Hopelijk is het volgende keer weer vrolijk bericht! Ik denk trouwens niet dat zo'n incident landgebonden is. Asociale agressievelingen heb je helaas overal :( Ben wel benieuwd hoe het verder gaat met je band! Zijn er misschien video-opnames van? En nou op naar een positievere week! X
6 februari 2014 12:04 | Door: Tantien
Hoi Merijn,
Een heftig verhaal ja, maar niet anders dan dat je hier vaak in de kranten leest. (Alleen is mijn neef en dan niet bij betrokken he?).
Blijf op je hoede jochie, want wat jij beschrijft is "de Aziatische ondoorgrondelijkheid".
Ik vind het super, dat je het daar fijn hebt, maar tegen (blanke) westerlingen laat een Aziaat zelden of nooit zijn/haar ware gezicht zien.
Sorry, als dit negatief klinkt.
We volgen je verslagen op de voet en het is fijn om te weten dat het je goed gaat.
Tot de volgende keer.
Tantien.
6 februari 2014 13:14 | Door: Johan
stratum++!
Skype je ff 3 maart?
6 februari 2014 15:13 | Door: LL
pfffffff, Hedde gij weer!
Maar goed gehandeld, eind goed al goed...behalve da menneke dan.......oplappen en weer den ouwe mag ik hopen.
Straks een bijbaantje voor de muzikale omlijsting in onze plaatstelijke chinees? Dat lijkt op vietnamees....isdaniks?Kun je langzaam aan wat afkicken tegen die tijd.hahahha
Take care Merijntje x
6 februari 2014 20:04 | Door: jacqueline
Hadie Merijn,
Jemig zeg, noem t maar n incident. Gatver dat wil je toch zien, of bij betrokken raken. Grrrrrr. Stoer en zo begrijpbaar dat jullie (blanke engelen ;-) ) gaan helpen. Maar nooit met risico voor eigen leven he kerel!!! Tja, ook ik denk dat je dit soort dingen overal kunnen gebeuren. Maar toch.
Niet te veel analyseren. Back to the daily live. Genieten- vriendschappen sluiten- en al het overige wat op jou to do lijst staat.
Have fun!
Houdoe he! :-)
Jacqueline
7 februari 2014 15:20 | Door: Ron
Hee Merijn,
Ben je al een beetje bekomen van je heftige aanvaring?
Jeetje zeg dat wens je niemand toe: Natuurlijk de gasten in kwestie niet, jou niet en ook die aso's niet.
Maar goed, net zoals die Vietnamezen meteen gedaan hebben is het natuurlijk zaak om verder te gaan.
Ik wens je toe dat er al weer een paar leuke dingen op je programma staan.
Hou je goed,
Ron
7 februari 2014 15:44 | Door: tante Peet
Jasses Merijn..... het lijkt wel een film zoals je het beschrijft!!
Ik kan me voorstellen dat je in je broek hebt gedaan. Hier wil je toch echt niet tussen zitten.
Laat deze nare ervaring maar vlug achter je en ga maar weer fijn genieten, hoor jong!!
Heb je de familiemail gelezen???? En ook dat we je op de koffie (of een pilske) verwachten??
Lieve jongen, op naar het volgende verslag. Dan wel weer zonder akelige dingen, hè??
P.s. schrijft Sandrine dit keer niet?????
7 februari 2014 16:01 | Door: Lei Mattheijssen
Beste Merijn/Tyson, je weet dat ik in Blerick de naam Leike/Tyson draag een naam
die ik verdient heb na 2 vrouwtjes in bescherming te hebben genomen, daar kun je
best trots op zijn maar het hele gebeuren is natuurlijk minder prettig, en ik hoop
dat je dit niet te vaak mee zult maken dan kun je beter voor een paar 100,000 dong
gitarist zijn in de eerste en ook de beste rock band van het verre oosten
met vriendelijke groet Leike/T en Ali
8 februari 2014 03:01 | Door: Sandrine
Speciaal voor jou Merijn, 1 reactie dit keer. Ook al moet ik m 2 keer invoeren ;). En tante Peet, here I am again!
8 februari 2014 07:42 | Door: Webmaster
Tante Peet en Sandrine
Mag ik jullie vriendelijk, maar met klem sommeren, om dit dagboek enkel als informatief te beschouwen.... en niet voor eigen plezier dit als een chatforum te zien.
Da ge bedankt zijt da witte ;) :P.
8 februari 2014 12:45 | Door: Tante Peet
Lieve Merijn en beste Sandrine.....
Volgens mij is Webmaster kei-jaloers dat ik niet vroeg of hij ook weer iets zou schrijven..... ;(
Denken jullie ook niet?? :)
Trouwens Merijn... ik hoor niets meer over je werk?
Blijf trouwens nog maar fijn dáár genieten jong, want hier is het herfst!!!
Weer een hele dikke kus van mij!!!!!
9 februari 2014 22:45 | Door: Sandrine
Tante Peet. Ik denk dat die webmaster nog niet zo goed snapt waar een blog precies voor is.
11 februari 2014 07:13 | Door: Webmaster
Hela.... Zo nie he!
27 februari 2014 19:53 | Door: ton
Jezus Merijn ik hoop niet dat dit nog eens gaat gebeuren. Ongelooflijk dat jij dat nu net moet mee maken. Maar daarnaast heb je het toch ook goed naar de zin. Leuk om daar ook met muziek bezig te zijn. Jammer dat daar geen geluid en beelden van zijn.
He jongen, geniet van alle leuke en mooie dingen en vooral van de nieuwe vriendschappen. En probeer die k...t lui te vermijden. Pas goed op jezelf. Veel liefs Ton
13 maart 2014 19:28 | Door: Mystery guest
Waar blijven die verhalen? ;)